01-03-10

Waar logeren in Venetië? Enkele aan te raden hotels in het centrum

Hotel Ca Pisani

Gelegen in een oud Venetiaans paleis, is Hotel Ca Pisani een exclusief en stijlvol hotel, ingehuldigd in 2000. Dit fantastische hotel ligt dicht bij De Galleria dell'Accademia en het Peggy Guggenheim Museum. De omgeving is hier van een grote historische schoonheid en maakt dit hotel dus de ideale plek voor degenen die Venetië optimaal willen leren kennen.

Hotel Amadeus

Hotel Amadeus is gelegen in het historische centrum van Venetië, in de buurt het Canal Grande en op slechts enkele minuten van de Rialtobrug en het San Marco plein. De perfecte locatie van dit hotel in Venetië is de grootste troef. Het heeft 63 volledig ingerichte kamers en diverse vergaderzalen voor business meetings of andere evenementen.

Hotel Concordia

Hotel Concordia is gehuisvest in een 17e eeuws gebouw dat onlangs werd gerenoveerd. Ieder die wenst te verblijven in het hart van de stad, moet zeker in dit hotel logeren. Het ligt in het midden van de beste winkelstraten, restaurants, bioscopen, theaters, galeries en de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. De 55 goed uitgeruste kamers elk ingericht in een andere stijl en sfeer om uw verblijf in deze historische stad onvergetelijk.

De commentaren zijn gesloten.